Oukitel WP21 - тотальна перевага!

Закінчення 2022 року стало дуже "гарячим" на новинки зі світу смартфонів, особливо захищених. Адже як інакше пояснити появу Oukitel WP21? Цей захищений смартфон отримав абсолютно нестандартний для свого модельного ряду дизайн, а також максимальну кількість технологій, доступних для цього класу техніки. Захищений смартфон Oukitel WP21 дасть Вам продуктивність, автономність, мультимедійність, камеру та багато іншого.

Революційний екран.

Оукітел ВП21 оснащується дисплеєм, що підтримує частоту оновлення до 120 Гц. Що це таке, пояснювати не потрібно, адже всі ми розуміємо, що на такому дисплеї картинка буде максимально плавною та згладженою, без ривків. У цьому діагональ становить 6.78 Дм, а матриця IPS. Досить великий запас яскравості дозволить досягти комфортного використання за будь-яких навколишніх умов, і на практиці це дорого коштує.

oukitel wp 21 (12+256 Гб)

Залізо та автономність.

Встановлений в Oukitel WP21 Black процесор Helio G99, і головна його фішка в супер-автономності, оскільки побудований він за 6-нм техпроцесом. Цей чіп легко запускає всі ігри, програми, а багатозадачність буде максимальною завдяки 12 Гб оперативної пам'яті! Вбудована пам'ять об'ємом 256 Гб дасть можливість зберігати багато, але окремий слот для картки пам'яті крім 2 слотів для SIM-карток - ось це бонус! І, звичайно ж, не варто забувати про акумулятор ємністю 9800 мАг, який заряджається за допомогою швидкої зарядки – 66W!

oukitel wp21

Знімайте все!

Те, як виробник постарався над камерами – вражає. Основний модуль смартфона знімає фото з роздільною здатністю 64 Мп, і чіткість тут у пріоритеті. З відео записом так само особливих проблем немає, а ще є режим нічної зйомки - так, це зустрічається у багатьох, але не багато хто вміє працювати з автоматичним фокусуванням! Ця камера має роздільну здатність 20 Мп і працює в парі з інфрачервоними датчиками підсвічування, тому немає жодних сумнівів у тому, що Вам це "зайде". Фронтальна камера 20-Мп, і це також один з кращих модулів на рівні.

oukitel wp21 камера

Другий дисплей – в Oukitel вперше!

Біля камер зручно розмістився великий екран, який є допоміжним. Вся суть задуму в тому, щоб Ви могли дивитися час, гортати плеєр, або ж бачити вхідні дзвінки, якщо смартфон лежить екраном вниз. Налаштовувати дизайн циферблата, а також вхідні сповіщення можна з головного меню смартфона - це зручно. Така технологія вже реалізована в деяких захищених смартфонах, але при цьому в Oukitel WP21 це зроблено максимально "дорого-багато".

Смартфон Oukitel WP21 купити в магазині Алісток за низькою ціною можна оформивши замовлення на сайті (24/7) або зателефонувавши по телефонах гарячої лінії

0 | 0

Рекомендуємо до прочитання також: