Монолітний полікарбонат Soton Solid 6 мм 2,05х6,1 м
АРТ : 1270

5 out of 5 3
2 мм 2,05х3,05 м 2 мм 2,05х6,1 м 3 мм 2,05х3,05 м 3 мм 2,05х6,1 м 4 мм 2,05х3,05 м 4 мм 2,05х6,1 м 5 мм 2,05х6,1 м 5 мм 2,05х3,05 м 6 мм 2,05х3,05 м 8 мм 2,05х6,1 м 8 мм 2,05х3,05 м 10 мм 2,05х6,1 м 10 мм 2,05х3,05 м
24350.00 - 24700.00 Грн / Шт

Колір :


    Виробник : Україна
    Бренд: SOTON

    З цим товаром купують

    Опис

    Монолітний полікарбонат Soton Solid 6 мм 2,05х6,10 м огляд, характеристика

    Монолітні полікарбонатні листи торгової марки SOTON SOLID мають значні переваги в порівнянні з іншими матеріалами (мала питома вага, вогнестійкість та теплоізоляція). Монолітні листи SOTON SOLID поєднують у собі високу удароміцність та оптичну прозорість, що забезпечує чудову безпеку, захист від вандалізму та від несанкціонованого проникнення. Застосування цього матеріалу скорочує витрати на повторне скління та знижує ризик побічного ушкодження уламками.

    Монолітні полікарбонатні листи торгової марки SOTON SOLID призначені для авіаційної, автомобільної промисловості та для судно-, вагоно-, машинобудування та інших галузей народного господарства.

    Області застосування:

    - покриття будівель та споруд промислового та цивільного будівництва, у тому числі покриття споруд культурно – масового призначення;

    - скління навчальних, спортивних та інших громадських будівель;

    - зведення перегородок в адміністративних та торгових будинках;

    - влаштування веранд, зимових садів, критих пішохідних переходів;

    - пристрій шумопоглинаючих бар'єрів уздовж автострад;

    - виготовлення освітлювального обладнання;

    - скління та огородження, захисне скління, скління мансард;

    - заповнення віконних отворів, монтаж зенітних ліхтарів;

    - виготовлення прозорих щитів та огорож для служб охорони та правопорядку;

    - виготовлення захисних екранів для металорізальних верстатів, окулярів та касок;

    - виготовлення автобусних зупинок, скління водного, повітряного, залізничного, наземного пасажирського транспорту.

    Переваги

    - Полікарбонатний монолітний лист SOTON SOLID є одним із найміцніших та прозорих термопластичних матеріалів. Він протистоїть, від каміння до молотка, не руйнуючись. Полікарбонатний лист має ударну в'язкість, яка в 250 разів перевершує ударну в'язкість звичайного скла і в 10 разів - органічного, і таким чином забезпечує захист від вандалізму та несанкціонованого проникнення.

    - Полікарбонатні монолітні листи торгової марки SOTON SOLID є ідеальною заміною на традиційні матеріали для скління. Вони безпечні та прості у різанні, монтажі та використанні, їх практично неможливо розбити. Завдяки низькій питомій вазі полікарбонатні листи дозволяють суттєво полегшити та здешевити несучу конструкцію порівняно з конструкцією, в якій застосовується скло, сприяють значному зниженню витрат на перевезення, вантажно-розвантажувальні роботи та монтаж.

    - Полікарбонатні монолітні листи торгової марки SOTON SOLID мають поверхню з нанесеним захисним шаром від ультрафіолетового випромінювання, що забезпечує чудову стійкість до атмосферних впливів. Прозорий монолітний лист SOTON SOLID має відмінні світлопропускні здібності (75-90% залежно від товщини листа).

    - Монолітний лист SOTON SOLID призначений для тривалого використання при температурі від -40°С до 120°С. Можливе використання листа і за нижчих температур, оскільки температура переходу до крихкого стану дуже низька і становить -110°С

    - Полікарбонатні листи торгової марки SOTON SOLID – важкозаймистий матеріал, що самозагасає. Його температура займання – 570 °С. Підданий дії відкритого вогню, матеріал не спалахує, а плавиться, але за відсутності постійних зовнішніх джерел високої температури плавлення швидко припиняється

    - Легкі в обігу та монтажі полікарбонатні листи торгової марки SOTON SOLID можуть бути точно та легко розрізані з використанням стандартного слюсарного обладнання: ножівкою по металу, ручною пилкою, циркулярною пилкою, лобзиком.

    Монолітний полікарбонат Сотон 6 мм 2,05х6,10 м купити оптом та в роздріб з доставкою по Україні

    Тип
    SOTON SOLID
    Клас
    Преміум
    Розміри
    2,05х6,1 м
    Товщина, мм
    6
    Вага, кг/м²
    7.2
    Захист від УФ
    50 мкр
    Гарантія
    15 років
    Відгуків ще немає. Ваш може стати першим!


    Оплата і доставка

    Доставка

    - Самовивіз. Зі складу у м. Суми вул. Білопільський шлях, 16

    - Кур'єром для м. Суми

    - Нова Пошта

    - Укрпошта

    - Делівері (вантаж від 30кг)

    Методи оплати

    - Оплата при отриманні

    - Оплата по реквізитам

    - Онлайн картами Visa/MasterCard

    Товари категорії Монолітний полікарбонат