До вашої уваги зарядна станція середнього рівня. Цю модель було представлено у 2024 році, і вона вже встигла завоювати прихильність покупців завдяки тихій роботі та високій потужності, що є ідеальним вибором для квартир.

Найбільша перевага серед конкурентів є підтримка управління з телефону та надзвичайно тиха робота вентиляторів — лише до 50 дБ під час роботи на максимальній потужності. Це дозволяє використовувати станцію у будинках з маленькими дітьми, не створюючи зайвого шуму.

У компактному корпусі знайшлося місце для інвертора потужністю 2,4 кВт, що достатньо для більшості домашніх приладів. Тимчасовий стрибок потужності до 4,2 кВт дозволяє запускати пристрої з високим пусковим струмом, такі як пральні машини чи глибинні насоси. Ємності 2048 Вт вистачить на 1-2 дні при економному споживанні енергії, а швидка зарядка потужністю 1,8 кВт дозволяє зарядити станцію до 80% всього за 1 годину. В такому режимі, це один з найкращих варіантів для постійних відключень електроенергії.

Потужний блок безперебійного живлення до 12А дозволяє підключати компютери, 3D принтери, холодильники, морозильні камери, а перемикання з мережевого живлення на живлення акумуляторів протягом 10мс забезпечать безперебійну роботу обладнення.

Виробник подбав про довговічність акумуляторних елементів LiFePO4, додавши можливість регулювання потужності зарядки зручним перемикачем, що збільшує термін служби акумуляторів до 10+ років.

Наостанок, станція має покращений захист рівня IP54, це означає захист від потраплання в середину пилу та твердих часток, а також від крапель води під різними кутами. Завдяки підвищеній стійкості до корозії та ціні, вона може здобути досить велику популярність серед військових.

Дана зарядна станція успішно пройшла усі європейські норми по безпеці використання. Перелік складених сертифікатів:

CE, FCC,PSE,UN38.3, EMC,LVD,RoHS,MSDS

Подбайте про свою безпеку та безпеку рідних, купуйте безпечну та офіційну продукцію!

Придбати зарядну станцію OUKITEL P2001E PLUS 2.4 кВт можна в нашому магазині, оформивши замовлення через кошик або зателефонувавши за телефонами гарячої лінії.

0 | 0

Рекомендуємо до прочитання також: