Огляд смартфона Oukitel WP15S

Oukitel WP15S - автономність у пріоритеті!

Китайська компанія Оукитель не перестає дивувати своїми експериментами. Так, виробник вирішив створити, мабуть, найбільш автономний смартфон на сьогоднішній день, але при цьому пожертвувати характеристиками.

Зовнішність новинки не має особливої уваги. Потенційно позитивне враження від карбонової текстури задньої панелі, брутального дизайну потрійної камери та бічного дактилоскопічного датчика затьмарюється жахливою товщиною гаджета та вагою пів кілограма. Довго користуватися таким важким девайсом буде складно, та й такий гаджет виглядає дуже брутально.

Технічні характеристики, представлені MediaTek Helio P22, 4гб ОЗП та відеоядром PowerVR GE8320 дозволяють виконувати повсякденні завдання. Що стосується ігор, то доведеться насолоджуватися переважно двовимірними проектами, адже відеоприскорювач непросто подужати навіть World Of Tanks Blitz на низько-середніх пресетах графіки. З іншого боку, енергоефективність у чіпсету чудова. За підсумком гігантська батарея в 15600мАч вимагатиме зарядки лише через тиждень. А заряджати її необхідно добрий десяток годин. 64гб ПЗУ може і не вистачити активним користувачам Telegram та Whatsapp, тому використання карток MicroSD здається логічним виходом із ситуації.

20-, 2- та 0,3-мегапіксельні фотомодулі цілком придатні для простих сценаріїв зйомки. Наприклад, зняти документи не складе труднощів, та й денні знімки виходять без відчутних проблем із шумами або деталізацією. Але пробувати вечірні і, тим більше, нічні фотосесії з такими скромними сенсорами не потрібно, щоб уникнути психологічних травм. Безконтактні платежі NFC в гаджеті є, як і повноцінний захист від пилу і вологи (IP69K, IP68).

Купити смартфон Oukitel WP15S у магазині Алісток можна оформивши замовлення на сайті або зателефонувавши за телефонами гарячої лінії.

0 | 0

Рекомендуємо до прочитання також: