Модульна зарядна станція Blackview Oscal PowerMax 3600 огляд

Розширювана ємність і короткий час заряджання

У порівнянні з іншими електростанціями, які зазвичай підтримують лише кілька батарей розширення, PowerMax 3600 пропонує значно більше можливостей розширення. При установці до 15 додаткових акумуляторних блоків ємність можна збільшити з 3,6 кВтг до 57,6 кВтг.

Це дозволяє значно розширити можливості використання від багатоденного походу до місячного автономного енергопостачання у разі відключення електроенергії. До речі, встановлені довговічні елементи LiFePO4, на які виробник гарантує 4 роки.

OSCAL PowerMax 3600 можна розширити за рахунок встановлення до 15 додаткових акумуляторів.

PowerMax 3600 також хоче бути кращим, коли справа стосується швидкості зарядки. У той час як іншим моделям для заряджання часто потрібно 1,5 години і більше, PowerMax 3600 можна повністю зарядити за 3600 години при максимальній вхідній потужності 1,2 Вт.

Однак він повністю розкриває свій зарядний потенціал лише у поєднанні із сонячними батареями. Максимальна потужність заряджання від мережі змінного струму становить 2200 Вт, тобто повна зарядка займає приблизно 1,96 години.

Універсальні та швидкі варіанти заряджання.

Міцний та універсальний

Використовуючи надійну технологію смартфонів Blackview, PowerMax 3600 захищений від падінь (0,8 м), бризок води, пилу, УФ-випромінювання та вогню (UL94V-0). Система управління акумулятором (BMS) постійно контролює роботу та забезпечує безпечне використання у широкому діапазоні температур від -20 до +55 °С. PowerMax 3600 пропонує чудову гнучкість - від пригод на природі до готовності до надзвичайних ситуацій.

Легко використовувати через програму або дисплей. Керування пристроєм через Wi-Fi, Bluetooth

Завдяки вихідній потужності до 3600 Вт він може мати широкий спектр пристроїв: від професійних інструментів до побутової техніки. Він має 14 портів, в тому числі чотири розетки змінного струму для електричних грилів, холодильників, кавоварок та аудіосистем, порт Anderson для зарядки дронів, два порти DC55521 для похідних ліхтарів, шість портів USB для телефонів та планшетів і порт прикурювача для більшості пристроїв. Пристрої в автомобілі.

У разі збою живлення система ДБЖ PowerMax 3600 забезпечує практично безперебійне живлення з часом перемикання 5-8 мс. Це особливо важливо для критично важливих пристроїв, які потрібно постійно використовувати, таких як медичні пристрої (CPAP) або холодильники. PowerMax 3600 можна зручно керувати віддалено за допомогою програми.

Купити зарядну станцію Oscal PowerMax 3600 можна в нашому магазині www.alistock.com.ua

Додатковий акумулятор до зарядної станції Blackview Oscal PowerMax 3600Wh

0 | 0

Рекомендуємо до прочитання також: