Китайська компанія Blackview постійно розширює асортимент гаджетів, йдеться про смартфон Blackview BV9300 Pro!

Девайса має стандарти захисту IP68, IP69K. Корпус характеризується надмірними габаритами, величезними рамками екрану, проте є в екстер'єру і позитивні моменти у вигляді блоку камер, оригінальних контурів задньої панелі, приємної на дотик прогумованої текстури апарату. З'явився другий 1,3-дюймовий IPS-дисплей, який призначений для повідомлень, відповіді на дзвінок, відображення інтерфейсу програвача та іншого функціоналу. Головна 6,7-дюймова IPS-панель відрізняється збалансованою роздільною здатністю 2400x1080 пікселів, флагманською 120-герцовою частотою оновлення екрана.

Технічні характеристики у зв'язці з процесора MediaTek Helio G99, 12гб ОЗП та відеоадаптера Mali G57MC2 стала стандартною комплектацією в цьому ціновому сегменті. Продуктивність процесора позбавить від видимих підлагоджень ОС Android 13, більша частина програми запуститься миттєво і матиме плавний скролінг. Швидше за все, геймери навряд чи будуть у захваті від чіпсету. А ось автономністю смартфон здатний випередити практично всіх опонентів. Акумулятор 15080 мАч надасть більше 15 годин активного екранного часу. Швидка зарядка 33W не найшвидша для такої ємності. Об'єм внутрішньої пам'яті 256 Гб можна збільшити картами MicroSD до 2 Тб.

Фотокамери стали потужнішими у порівнянні з такими у попередника Blackview BV9300, 64-мегапіксельний фотосенсор Samsung GW3 краще раніше задіяного 50-мегапіксельного аналога справляється і з денною, і з вечірньою зйомкою. Гучності моно динаміка великого діаметра на найвищому рівні, баси є. Безконтактні платежі NFC є, потужний ліхтарик на верхній грані дуже практичний та зручний.

Придбати смартфон Blackview BV9300 Pro можна в нашому магазині за попереднім замовленням або з наявності!

0 | 0

Рекомендуємо до прочитання також: